Welk hostingpakket past bij jou?

Altijd snel, veilig en stabiel online

Websitebezoekers haken af als jouw website te lang moet laden en dat zal je (potentiële) klanten kosten. Ook Google geeft de voorkeur aan snelle websites. De zoekmachine laat de snelheid van jouw website zelfs meewegen in de ranking. WordPress hosting speelt hierin een belangrijke rol en bepaalt grotendeels het succes van jouw WordPress website.

Hosting is een belangrijk onderdeel van je website. Goede hosting zorgt er namelijk voor dat je website snel is, goed beveiligd is en dat er regelmatig een back-up gemaakt wordt. Op die manier heb je de garantie dat jouw site optimaal presteert in alle omstandigheden.

SSD

Wij maken geen gebruik meer van ouderwetse HDD schijven, al onze hosting servers maken enkel gebruik van SSD opslag om te zorgen voor de beste performance en de allersnelste hosting.

Back ups

Wij maken elke dag automatisch backups en worden 14 dagen bewaard. Mocht er na een update of aanpassing iets niet goed zijn gegaan dan kunnen wij de website eenvoudig herstellen.

Gratis SSL

Je website beveiligen met een gratis SSL certificaat? Wanneer je een hostingpakket en domeinnaam bij Fotoweb Knubben afneemt kun je gebruikmaken van gratis SSL via Let’s Encrypt.

Anti SPAM

Bij elk hostingpakket kun je gebruik maken van ons spamfilter. Deze filter bestaat uit meerdere servers die ervoor zorgen dat spamberichten zoveel mogelijk geblokkeerd worden. 

Nederlandse dataservers

Webhosting moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Maar nog belangrijker is het moet veilig zijn. Jouw WordPress-websites worden gehost op gecertificeerde Nederlandse dataservers. Wel zo veilig. 

Litespeed

Onze hosting servers maken geen gebruik van het verouderde Apache, maar van Litespeed Webserver. Dit zorgt ervoor dat onze hosting servers en jouw website altijd razendsnel en uiterst stabiel werken.

Besparen op webhosting kan uw positie schaden op Google

Google hecht veel waarde aan een snelle website

Een goedkope hosting is duurkoop

Snelle en betrouwbare hosting

Ik ben uiterst tevreden met mijn ervaring bij deze hostingpartij. Hun dienstverlening is betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Ze reageren snel en bieden effectieve oplossingen voor eventuele problemen of vragen die ik heb. Het is duidelijk dat zij hun klanten op de eerste plaats zetten en zich inzetten voor een uitstekende gebruikerservaring.

Ik kan deze hostingpartij zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte hostingoplossing.

Frederik Janssen

Kwaliteit
Kwalitatieve hosting is in veel gevallen een ondergeschoven kindje en wordt erg onderschat. Omdat hosting soms al wordt aangeboden vanaf €1,- per maand, is men niet bereid om te investeren in goede, kwalitatieve webhosting en wordt direct de waarde en kwaliteit van de website negatief beïnvloed.

Prijs kwaliteit
Zoals je hiernaast kunt lezen is hosting van grotere invloed dan men soms denkt. De prijs kwaliteit verhouding is daarop van toepassing. Betaal je weinig voor je hosting, dan deel je de server met veel andere klanten. De kwaliteit is hierdoor altijd minder dan bij kwaliteits webhosting.

Service
Is er een storing op een server waar  500 sites op staan, hoe wordt je dan geholpen als er wat mis gaat? Je website is van grote waarde vandaag de dag en je wilt natuurlijk goed geholpen worden als er wat misgaat. Bij ons wordt je persoonlijk te woord gestaan.

Ranking in Google
Service is belangrijk, maar je positie in Google misschien nog wel belangrijker! Een goede hosting zorgt voor betere resultaten. Besparen op hosting levert je misschien 20 euro per maand op, maar kost je jaarlijks duizenden euro’s als je klanten misloopt. Bespaar niet op de verkeerde dingen, goede hosting verdient zichtzelf terug!

Kosten per maand

Basis Plan

Geschikt voor websites met weinig plugins

€9,95

  snelheid server
5 GB SSD opslag
250 GB dataverkeer
5 e-mailadressen
1 MySQL databases
 1 .nl domeinnaam

Standaard Plan

Geschikt voor zzp en middelgrote websites

€14,95

  snelheid server
50 GB SSD opslag
Onbeperkt dataverkeer
10 e-mailadressen
5 MySQL databases
 1 .nl domeinnaam

Premium Plan

Geschikt voor complexe websites(shops)

€19,95

  snelheid server
75 GB SSD opslag
Onbeperkt dataverkeer
Onbeperkt e-mailadressen
15 MySQL databases
 1 .nl domeinnaam