Professionele Webshop

Winkeliers zien hun regionale verkopen afnemen en dan is een webwinkel een kans om extra omzet te genereren. Met online verkoop ben je immers niet meer gebonden aan klanten uit de regio, je kunt landelijk verkopen of zelfs internationaal. Om met een webshop te beginnen kun je een WordPress webshop laten maken.

WordPress is een geweldig systeem om websites mee te maken. Maar niet alleen websites zijn makkelijk te maken met WordPress, ook het maken van een webshop is mogelijk.

Een WordPress webshop laten maken is de perfecte eerste stap richting een succesvol online verkoopkanaal. De WordPress webshop draait op WooCommerce: een platform dat specifiek is ontwikkeld om perfect te integreren in WordPress, met alle voordelen van dien.

Met alleen maar een mooie webshop bent u er niet…

Zoekmachine vriendelijk

De techniek waarop een website is gebaseerd speelt daarin een belangrijke rol. WordPress biedt u alle mogelijkheden om uw website op een goede, zoekmachine-gerichte manier te beheren.

Lokaal betrokken

Als lokale ondernemer is het belangrijk dat je de klanten in je omgeving optimaal kunt bedienen. Ben je als retailer actief dan kun je via Google Mijn Bedrijf je klanten al van veel informatie voorzien.

conversiegerichte webwinkel

Een goede gebruikerservaring zorgt voor verhoogde kansen voor conversie én klantenbinding. 

Wat kost een webshop?

Wensen

In kaart brengen van de wensen.

Ontwikkelen

WIj gaan aan de slag met de wensen

Opleveren

Na goedkeuring  zetten we de webshop live

Een professionele webshop laten bouwen door een expert? Dan bent u vast benieuwd wat het kost om een webshop te laten bouwen. De prijzen voor een professionele webwinkel lopen zeer uiteen. Dit is afhankelijk van de schaal waarop u te werk wilt gaan, de beschikbare functionaliteiten en aanvullende elementen

Een webshop laten bouwen die goed vindbaar is in Google, levert veel klanten op. Wij kunnen een zoekmachine vriendelijke webshop voor u ontwikkelen.

Wij werken met WooCommerce en deze  bevat een aantal basis functionaliteiten maar er zijn ook plugins verkrijgbaar waardoor je webshop meer fuctionelaiteiten gaat bevatten zoals:

  • Cross-sells
  • Boekingen
  • Wisselkoersen
  • Meer mogelijkheden qua productinformatie
  • Betaalopties
  • Verzendopties
  • Coupons
  • Gebruikersregistratie

Kortom een webshop is maatwerk, vraag vrijblijvend een offerte aan.