Jouw nieuwe website gaat echt indruk maken

Professionele website

Een nieuwe website laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van WordPress websites & webshops. Jouw website of WooCommerce webshop volledig op maat gebouwd en toegespitst op jouw wensen.

Wij bouwen websites met het Divi theme. Dit is een ongelooflijk veelzijdig thema en doormiddel van een Divi child theme kunnen wij ieder denkbaar design voor je maken. Wij voorzien van jouw nieuwe website van een sprekend design en huisstijl. Bovendien kun je na oplevering de website gemakkelijk zelf beheren en bijhouden. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of een advies wenst omtrent een WordPress website laten maken.

Wat kost een website?

De ervaring leert dat het ontwikkelen van een website maatwerk is. Je hebt waarschijnlijk je eigen ideeën over de inhoud, het design en de extra mogelijkheden die je nodig hebt.

Een website is een vitaal onderdeel van de bedrijfsvoering en is vandaag de dag een absolute must. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt wat de exacte kosten zullen zijn voor een nieuwe website. Dan hebben wij goed nieuws voor u. Wij staan bekend om onze vriendelijke prijzen. Wij bouwen responsieve professionele websites. Onze websites voldoen aan de nieuwste technieken en zijn Google vriendelijk ingericht.

 

Een mooie website geeft geen garantie voor een goede vindbaarheid bij Google

In de praktijk stellen potentiele klanten mij vaker de vraag waarom hun kennis / familielid het goedkoper kan aanbieden dan ik. Een website maken is op zich niet moeilijk met alle tools die hedendaags verkrijgbaar zijn. Maar een conversie gerichte en een website die hoog scoort in Google is een mooie uitdaging die wij graag aangaan! Hier hebben wij jarenlange ervaring mee en zijn er dagelijks mee bezig. Het is namelijk meer dan een template kiezen, foto`s en tekst erin en klaar is kees.

Na een tijdje komt vaker het inzicht waarom is mijn website niet zichtbaar of waarom verkoop ik weinig tot geen producten. Als wij de website analyseren dan zien we vaak dat de basis al niet goed staat en daardoor de website o.a. niet kan scoren bij Google omdat de concurrentie wel de zaken op orde heeft.

Stap 1

Tijdens het kennismakinggesprek brengen wij jouw wensen in kaart.

Stap 2

Jouw wensen gaan we vertalen naar een uniek design

Stap 3

We zetten na goedkeuring de website online. Eventueel starten we met de optimalisatie van de website.

Stap 4

Support nodig, wij staan voor je klaar

Gebruikerservaring

Wij ontwerpen een uniek design zodat jouw bedrijf zich kan onderscheiden in de markt. Daarna bouwen we een gebruiksvriendelijke website aan de hand van de nieuwste technieken.

Uniek design

Een WordPress website laten maken met een design dat zowel aantrekkelijk uitziet als functioneel, informatief en gebruiksvriendelijk. Wij kunnen dit voor je regelen.

Stockfoto`s

Een foto verteld meer dan duizend woorden.
We moedigen het gebruik van eigen persoonlijke foto’s, maar we kunnen ook professionele stockfoto’s inkopen mocht dat nodig zijn.

Betaalbare prijzen

Een betaalbare website laten maken met een professioneel ontwerp, vaste prijzen, alles in één keer geregeld!

Wij werken alleen gecontroleerde plugins, zo kunnen wij Naadloze integratie en een veilige website garanderen. 

WordPress website laten maken?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.