SEO zoekmachine optimalisatie

Wil je met je website of webshop een hogere positie behalen in de zoekresultaten van Google? Laat de zoekmachine optimalisatie van jouw domein dan over aan ons.

Met behulp van (technische) optimalisatie, de juiste content, linkbuilding wordt de kwaliteit en de autoriteit van je domein verbeterd en kom jij hoger in Google.

Wanneer je bovenaan in Google wilt komen en SEO uit wilt besteden gaat dat echter niet zonder slag of stoot. Het is mede afhankelijk van de online concurrentie binnen de niche waarin jij je begeeft. Een deel van je concurrentie is waarschijnlijk fanatiek bezig met SEO. Als jij je hier zelf niet mee bezighoudt, dan is het lastig om te concurreren met bedrijven die een significante voorsprong in de zoekresultaten genieten.

Door de juiste mix te vinden van offpage SEO technieken en onpage SEO technieken worden de beste resultaten behaald. Elke website is uniek daardoor is onze benadering bij iedere website anders.

Plan van aanpak

Analyse

Elke website is anders waardoor ook de aanpak anders is. Wat bij de ene website werkt wil niet automatisch zeggen dat het ook bij de andere website werkt.

Er wordt gekeken naar de technische staat van de website en daarna zullen wij het rapport met u delen en bespreken. 

Opstarten

O.a. worden de volgende zaken bij de opstart gerealsieerd:

Het aanmaken/optimaliseren van Google Mijn Bedrijf.
Google Analytics implementatie
Google Search Console implementatie

De koppeling tussen de website en bovengenoemde tools, zodat we de website statistieken kunnen meten en kunnen uitbrengen in rapportages.

Kosten per maand

Uit onderstaande prijzentabel kunt u kiezen wat het beste bij u past.

Wilt u liever iets op maat, neem dan contact op en wij bespreken de mogelijkheden.

Analyse

Wij gaan op zoek naar de strategie die bij jou past en werkt

Zoekwoordenonderzoek

In overleg met jou kijken we welke zoekwoorden relevant zijn.

Offpage SEO

We zorgen er o.a. voor dat de website op een snelle hosting staat.

On-page SEO

We zorgen ervoor dat de website gebruikersvriendelijk is en geoptimaliseerd is voor Google.

Wat is SEO

We gaan proberen u het bovenstaande verhaal uit te leggen aan de hand van een simpel voorbeeld. Stel dat u een hoveniersbedrijf heeft in de omgeving van Maastrichten u wilt beter gevonden worden op het internet door middel van SEO. Allereerst gaan wij bij Local Scope uitzoeken wat relevante zoekwoorden kunnen zijn en waar mensen op zoeken op Google als ze op zoek zijn naar een geschikt hoveniersbedrijf in de omgeving van Maastricht.

De eerste stap is hiermee al gezet en dat is het aantrekken van relevant publiek voor uw website. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het genereren van meer aanvragen middels de internetpagina en ‘relevantie’ en ‘essentie’ zijn hierin twee belangrijke toverwoorden.

Waarschijnlijk zal er door het relevante publiek veel worden gezocht op zoekwoorden als ‘hovenier Maastricht’, ‘tuinaanleg Maastricht’ en ‘hoveniersbedrijf Maastricht’. Als we eenmaal weten wát er door het relevante publiek in de zoekbalk van Google wordt ingetypt, kunnen we ons gaan focussen op deze zoekwoorden.

Relevante zoekwoorden

De zoekwoorden die voor uw bedrijf relevant zijn gaan we vervolgens optimaliseren, zodat u hoog komt te staan in de zoekresultaten van Google.

Het is natuurlijk essentieel om te weten wélke zoekwoorden de mensen intypen om bij uw dienst of product uit te komen, maar als een website niet goed geoptimaliseerd is dan zal Google u website niet kunnen traceren in de zoekresultaten.

Hoeveel geld, tijd en moeite er ook is gestoken in de grafische vormgeving en andere kwaliteiten van de website, als de website niet gevonden wordt door relevant zoekverkeer heeft u hier vrij weinig aan.

Local Scope heeft veel ervaring op het gebied van SEO voor midden-en kleinbedrijven en helpt ook graag uw onderneming in Amsterdam en omgeving.

Onpage SEO

De gedachte achter On-page SEO is om je eigen website pagina’s zodanig te optimaliseren dat ze aantrekkelijk worden voor Google en hoger zullen ranken. Verschillende factoren zijn verantwoordelijk voor het ranken in Google. Wij nemen deze verschillende factoren onder de loep en optimaliseren ze één voor één. Hierdoor kunnen wij een hogere Google positie garanderen.

Fietsenmaker Maastricht

Wanneer mensen zoeken naar bijvoorbeeld “Fietsenmaker Maastricht” dan voeren ze in feite een zogenaamde lokale zoekopdracht uit. Lokale SEO is enorm belangrijk want een groot deel van de zoekopdrachten is locatiegebaseerd.

Wanneer je in Google een zoekopdracht uitvoert met een plaatsnaam, postcode, etc dan wordt dit als een lokale zoekopdracht gezien. 

Offpage SEO

Middels off-page SEO kun je ervoor zorgen dat externe websites naar jouw website verwijzen en dat is enorm belangrijk voor Google. Off-page SEO is erg breed, denk hierbij aan linkbuilding: Het verkrijgen van links vanuit externe websites en social media kanalen. De regels voor het backlinken veranderen met de tijd. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Off-page SEO.

Lokale SEO

Lokale SEO is erg belangrijk. Met name als je een business hebt met een fysieke locatie of wanneer je product of service gericht is op een specifiek geografisch gebied.

Volgens een studie van Forbes heeft  95% van de smartphonegebruikers hun apparaat gebruikt om lokale zoekopdrachten uit te voeren, waarvan 61% het bedrijf belde en 59% bezocht.

Kosten per maand

Basis Plan

Geschikt voor websites met
weinig
concurrentie

€99,95

2 uur per maand
Zoekwoorden onderzoek
Website analyse
SEO strategie 
Content optimalisatie
Linkbuilding
Concurrentieanalyse
Structured data
Lokale SEO

Standaard Plan

Geschikt voor websites waarbij de
concurrentie ook aan SEO doet

€195,-

4 uur per maand
Zoekwoorden onderzoek
Website analyse
SEO strategie 
Content optimalisatie
Linkbuilding
Concurrentieanalyse
Structured data
Lokale SEO

Premium Plan

Geschikt voor complexe websites
Geschikt voor webshops

€00,00

Uren in overleg
Zoekwoorden onderzoek
Website analyse
SEO strategie 
Content optimalisatie
Linkbuilding
Concurrentieanalyse
Structured data
Lokale SEO