Wij leveren je nieuwe website snel en professioneel. Een nieuwe website kan al 2 a 3 weken online zijn. Bij ons je website laten maken betekent dat je een kwalitatief hoogstaande website krijgt waarmee je nog jaren vooruit kunt. Dat geldt voor al onze websites, van eenvoudige tot uitgebreide sites.

Heb je een website nodig of is je bestaande website toe aan een nieuw design? Fotoweb Knubben kan jou daarbij helpen.

Bij al onze websites leveren we het content management systeem Joomla, waarmee je zelf heel eenvoudig je website kunt bijhouden.

Je krijgt daarvoor van ons een heldere instructie toegestuurd. We zijn natuurlijk altijd bereikbaar om je ermee op weg te helpen.

Liever niet zelf doen? Dan kun je het door ons laten doen! Neem contact met ons op voor een onderhoudscontract.

Computer cursus Maastricht maakt websites op maat. Op een persoonlijke manier bouwen wij voor jou een gebruiksvriendelijke en effectieve website. Deze sluit aan op uw actuele profilering. Hier ligt dan ook onze focus. We streven er altijd naar om je van advies te voorzien om de website optimaal op jouw bedrijfsactiviteiten aan te laten sluiten. Neem alvast een kijkje in ons portfolio om ideeën op te doen.

Kosten

De vraag wat een website kost ligt voor de hand. Maar vragen wat een website kost is net zoiets als vragen wat een vakantie kost, of wat een huis kost. Het is van veel factoren afhankelijk. Voor 450 euro heb je al een basis websites. Neem contact met ons op zodat we een passende offerte kunnen afgeven.

Hoe gaan wij te werk:

  • Graag komen wij bij u langs om de wensen en eisen te bespreken.
  • Wij maken een ontwerp voor je en bespreken of deze naar wens is.
  • Zodra het ontwerp naar wens is, gaan we de website bouwen.
  • Zodra het design klaar is, zullen we de teksten en afbeeldingen plaatsen in de website.
  • Wij leveren de website voor u op en zetten de website online.

Nadat uw website af is heeft u ook nog jaarlijkse kosten. Jaarlijks Komt de kosten van de domeinnaam terug. Daarnaast is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij onderhouden dan de gehele site en voorzien die van de nieuwste updates aan plugins. De content kunt u zelf makkelijk aanpassen, maar is dit te moeilijk of heeft u hier geen tijd voor? Dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Meer informatie?

Wanneer je meer informatie nodig hebt, staan wij klaar voor jou. Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Het adres voor uw foto opdrachten.

Wij geven ook fotografie cursussen.

 

Contact informatie:

Fotoweb Knubben

Jean-Pierre Knubben
06 27 62 14 88
info@fotowebknubben.nl