De reportages die ik maak, laten zich het beste omschrijven als ongedwongen, creatief en sfeervol. Naast het bruidspaar besteed ik veel aandacht aan de gasten, het eten, de cadeaus en de locatie. Al deze foto's moeten samen het verhaal van de dag vertellen.

Fotoalbum en/of Foto's op DVD

Nadat de foto's zijn gemaakt, ga ik direct aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Afhankelijk van jullie wensen zal ik alle foto's van hoge kwaliteit aanleveren op DVD. Maar jullie kunnen er ook voor kiezen om de foto’s ook in een album te ontvangen & DVD.  Als Jullie andere wensen hebben, hoor ik natuurlijk ook graag.

Het trouwalbum

Een trouwalbum is heel persoonlijk, houden jullie van modern, klassiek of juist heel romantisch. De een wil afgedrukte foto's zelf inplakken, een ander wil er graag een scrapbook van maken. Een andere mogelijkheid is het zelf maken van een trouwalbum via internet. Er zijn vele aanbieders op dat gebied. Groot voordeel hiervan is dat jullie zelf kunnen bepalen hoe jullie album eruit gaat zien en of jullie één of meerdere albums willen en wellicht extra aanvullende kleinere albums.

Alle originele digitale foto's op DVD

Nadat de foto's zijn gemaakt, ga ik direct aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Afhankelijk van jullie wensen zal ik alle foto's van hoge kwaliteit aanleveren op DVD. Maar jullie kunnen er ook voor kiezen om de foto’s ook in een album te ontvangen & DVD. Als Jullie andere wensen hebben, hoor ik natuurlijk ook graag. Op de foto's berusten geen restricties, rechten, plichten of voorwaarden.

Naast de DVD met alle originele foto's ontvangen jullie ook een slideshow DVD.

Dit is een DVD die je kunt afspelen in de DVD speler met jullie favorieten muziek eronder.

Website

Binnen een paar dagen na de bruiloft plaats ik een ruime selectie van de gemaakte foto's op een persoonlijke webpagina. Uitsluitend jullie hebben toegang tot de pagina.

Het adres voor uw foto opdrachten.

Wij geven ook fotografie cursussen.

 

Contact informatie:

Fotoweb Knubben

Jean-Pierre Knubben
06 27 62 14 88
info@fotowebknubben.nl