Fotowandeling door Maastricht

 

Deelnemen aan deze fotowandeling kan met iedere camera (spiegelreflexcamera, systeemcamera en compact camera). Ook met de meest simpele camera’s kun je mooie foto’s maken als je let op compositie en licht. Voor deze wandeling heb je geen statief nodig, maar als je vanaf statief wilt fotograferen is dat uiteraard mogelijk.

Tijdens de cursus loopt er een ervaren fotograaf bij iedereen langs om te kijken of alles goed gaat en om eventuele vragen direct te beantwoorden. Ook worden er gelijk aanvullende tips gegeven om je foto’s nóg mooier te maken. Na de fotowandeling heb je de mogelijkheid om 3 foto’s te mailen voor feedback. Plus- en minpunten worden per email toegelicht zodat je met deze opbouwende kritiek het leerproces een extra impuls kan geven.

 

Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag deelnemen aan de fotowandeling? Selecteer hieronder voor welke datum je wilt aanmelden.

Na ontvangst van de aanmelding ontvang je binnen 24 uur een bevestiging met aanvullende informatie over de fotowandeling.

Het adres voor uw foto opdrachten.

Wij geven ook fotografie cursussen.

 

Contact informatie:

Fotoweb Knubben

Jean-Pierre Knubben
06 27 62 14 88
info@fotowebknubben.nl